COROLLA CLUB POLSKA Strona Główna COROLLA CLUB POLSKA
Forum COROLLA CLUB

FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj AlbumAlbum Chat  

Zainteresowany reklamą w serwisie CorollaClub ?

Firma sprzątająca Łódź | Sprzątanie Łódź

Poprzedni temat «» Następny temat
Opinie i komentarze: zlot w Ułężu
Autor Wiadomość
Woytek 

Auto: Civic Aerodeck
Nr klubowy: 114
Piw: 10

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 20:31   Opinie i komentarze: zlot w Ułężu

Tutaj proszę wszelkie opinie i komentarze.

medyk 
Racer

Auto: E10 Si
Nr klubowy: 1342
Piw: 7

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 20:53   

jak nic na następną podobną imprezę muszę podjechać swoją rolka... :lol: mimo iż została w warszawie było świetnie w moim odczuciu ^^ :dance:

(2)

vic 
Sekcja Czerwona

Auto: 95 E10 HB 1.4
Nr klubowy: 16
Piw: 150

1995 Toyota Corolla E10
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:22   

Świetny zlot. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Próby ok prócz drugiej, która coś mi nie podeszła, trzy razy pomylilem trasę, więc winę zwalam na panów od pachołków/słupków - ale frajda była duża.

Po godzinie zaczelo lekko padać - nikt chyba nie używał parasolki - lekko kropiło, co dodało pewnego uślizgu na asfalcie. Potem słoneczko wyszło i mieliśmy piękne zakończenie imprezy.

Pierwszy raz sprawdzałem auto na 1/4 mili. O ile pamiętam - miałem trzykrotnie ten sam czas przejazdu.

Moja ocena ogólna 8.5 / 10

-1 za nieczytelną (dla mnie, hehe) trasę jednej z prób oraz -0.5 za to, że impreza trwała jedynie......... 6 godzin ;)

Pozdrawiam

vicek
Ostatnio zmieniony przez vic Nie 06 Wrz, 2009 23:23, w całości zmieniany 3 razy  
  (4)

Kamil87 
Wymiatacz

Auto: GSR 600
Nr klubowy: 781
Piw: 69

2002 Toyota Corolla E12 TS
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:33   

Chociaż jak część z was wie nie dałem rady dojechać swoją rolką z powodu wypadku to załatwiłem zastępczaka ;) Nie odpuściłem sobie imprezy z czego jestem bardzo zadowolony, chociaż nie popisałem się i nie pokazałem co Subaru potrafi :ooh: Niestety kiepski ze mnie kierowca c:
Chciał bym podziękować wszystkim klubowiczom (nie będę wymieniał z nicków bo długo by było ;) ) za wsparcie, pomoc, chęć transportu na dzisiejszą imprezę, rady i fakt, że życzą mi żeby rolka wróciła do mnie w jak najlepszym stanie. Dodaliście mi siły do dalszej walki z ubezpieczeniem, za co jestem wam bardzo wdzięczny :564:

Podziękowania dla organizatorów za super zabawę :clap: i za przekwalifikowanie mnie w ostatniej chwili do sympatyków, dzięki czemu mogłem brać udział w dzisiejszej imprezie. :546:

Do zobaczenia na następnej imprezie i mam ogromną nadzieję, że dojadę już swoim samochodem :driver:
Ostatnio zmieniony przez Kamil87 Sob 05 Wrz, 2009 23:27, w całości zmieniany 1 raz  
  (6)

_LuX_ 
Luzak

Auto: Celica ST-i
Piw: 4

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:44   

Genialna impreza. Pomimo tego, że pogoda próbowała popsuć zabawę było rewelacyjnie. Czekam na więcej i liczę na to, iż uzbieram do skarbonki wystarczającą kwotę, by pojawić się na zlocie własną rolką. :lol:
Dzięki za wspaniałą atmosferę i oczywiście wielkie dzięki :546: dla Kamila za transport.
Pzdr. :dance:
  (2)

ApAcHoS 
SPAM Master

Auto: Ibiza TDI ASZ
Nr klubowy: 985
Piw: 79

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:59   

Siema, to i ja napisze 3 grosze :cool:

Impreza jak i ludzie jak zwykle na dużym poziomie zarówno jeśli chodzi o jazdę :driver: jak i ogólnie fun... :cool:

1 próba to akurat u mnie na 1/4 mili, większość prób robiłem z Jaree i te sprawiały mi największy fun :564: zabawa była naprawdę przednia choć potem zaczęło powoli kropić ale to w niczym nie przeszkadzało....Na tej próbie można było wyszaleć się do woli i pośmigałem sobie chyba kilkanaście razy, no niestety mało dziury w podłodze nie zrobiłem od tego deptania bo niestety to tylko 4EFE...
Dlatego byłem zdziwiony że to ja w klasie 1,4 miałem najlepsze ET i wróciłem z pucharkiem z czego niezmiernie się cieszę i jest fajna pamiątka na półce.
2 próba u Nas to 1 oes taki krótki, wtedy u Nas trochę padało ale dodało to zabawy i ta próba z kilkoma "ominięciami" pachołków i nawrotem na końcu na rękawie bardzo mi odpowiadała....i nie myliłem się..........tak jak na ostatnim oesie.....
Który to był z wieloma "slajdami" pomiędzy pachołkami co w faktach wyglądało u mnie.........chyba z 7 przejazdów na które 3 były tylko dobrze :hahaha:

Ostatni który Wszyscy jechali kolejno był chyba najfajniejszym ze Wszystkich bo można było już konkretnie polatać i się rozpędzić na torze...no i nie był tak skomplikowany by pomylić drogi :lol:

Kiełbasa może być i 1 wystarczyła....toie toie były choć ja tam wolę tamte lasy :D
A wracając poważnie to co mi się ogólnie jeszcze podobało...?

- jazda w kolumnie z zakrętu do Ułęży
- caaała organizacja i profesjonalni i bardzo sympatyczni instruktorzy :564:
- cała ekipa CC która pokazuje że na takich spotach z próbami sprawnościowymi świetnie się bawi :dance:
- tor w Ułęży gdzie chciałbym częściej bywać..

- nie podobało mi się......................tylko moje "gibające" się na boki zawieszenie i ten emerycki silnik

Fajnie jeździł nowy gościu w E10 SI z hakiem i totalnymi slickami na tyle (AdamusWarszawa??) fajnie latał po mokrym bokami na ostatniej próbie................i zgarnął 2 pucharki co jak na 1 "występ" to naprawdę super- gratulacje :564:

Podobało mi się jak Szad strzelał na odcięciu z wydechu i jak mu ta rura latała góra dół jak ruszał na 1/4 mili...........
Gościu chyba z Łodzi w E11 1,4 vvti białej liftback jak zwykle nie szanował swoich opon i wyciskał siódme poty z rodzinnego auta :]

Co do samochodów to coraz bardziej podoba mi się E9 GTI zarówno ta biała jak i czarna "Machała" który jak wracaliśmy razem na obwodnicy Garwolina kiedy ja miałem zaledwie 150 to on z miejsca depnął i miał...200 :D Fajnie Ci to jeździ, można się zdziwić oj można....

Bardzo lubię jeździć na te imprezy...bo można spotkać naprawdę równych ludzi :cool:

Specjalne podziękowania dla Jaree z którym dużo razem pośmigaliśmy i trochę udało się pogadać-śliczne masz auto-obniż i będzie super, cała ekipa z Subaru Legacy w którym jechaliśmy w 6 czy 7 osób na 1/4 mili, Machał z którym wracałem do samego Wołomina bo się okazało że ma babcię w Wołominie na przeciwko bloku mojej nazeconej :hahaha:
Nie ciśnij juz tak jak jechaliśmy z Ułęża bo ten 1 punkcik do 25 to moment :D
Goście z E11 fl 1,6 granatowej ...kurdee jak ksywy??
Chyba Bob ...no ten od którego były koszulki o 3 numery za duże w swojej E12 :D
Ekipa "Dosperados" w E12 D4D :D :564: I Wszystkich Innych którzy byli a ich nie wymieniłem :564: dzięki jeszcze raz i do zobaczenia następnym razem.
Jedno wiem że w przyszłym roku to chcę być albo innym autem albo to będzie zaopatrzone w nowy zawias i "normalny" dla chłopa silnik. :546:

szad 
The Lord of Post-Fuckers

Auto: Ikarus 260.04
Nr klubowy: 70
Piw: 120

Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 23:09   

coz.. ja do tej chwili nie moge uwierzyc w moje miejsce w "zakretach".. pierwszy raz mi (krolowi prostej) sie to zdarzylo ;)

wielkie dzieki wszystkim za przybycie, bylo naprawde bardzo fajnie. relaxacyjny klimat, duzo jezdzenia, zmienne warunki i lotnisko z fajna nawierzchnia!

po raz kolejny pokazalismy ze mozemy zrobic fajna i bezpieczna impreze na ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie!

Woytek,
zrob wielkie DZIE-KU-JE-MY Panu Piotrowi jak tylko go spotkasz :)

ide podziwiac puchar ;) wyniki z 400m tutaj: http://www.corollaclub.or...hp?s=newsy&sid=
z prob podesle jak tylko je dostane w wersji elektronicznej.

JJasiek 
Swap Master

Auto: e10gze/ae86/FZ1
Nr klubowy: 11
Piw: 59

1996 Toyota Corolla
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 23:14   

Mimo iż pogoda średnio spasowała impreza moim zdaniem udała się wyśmienicie.
Jak zwykle organizacja na najwyższym poziomie. Ale do tego zdążyli już nas przyzwyczaić organizatorzy :) Mimo iż na lotnisku miałem do dyspozycji tylko 3 godzinki (impreza rodzinna na to wpłynęła) bawiłem się przednio. Trasa sprawnościówek ustawiona w zasadzie dla wszystkich i pomiar czasu na 1/4 oczywiście w pełni profesjonalny.
Jeszcze raz brawa dla organizatorów.
Pozdrowienia dla ekipy z Płocka, SC i wszystkich uczestników ścigania.

SEKCJA CZERWONA WSTĄP DO NAS BO INACZEJ MY WSTĄPIMY DO CIEBIE

WHITE PEARL in progress
  (2)

adamuswarszawia 
GT Racer

Auto: Corolla E12 D4D
Nr klubowy: 1303
Piw: 19

2006 Toyota Corolla E12 FL
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 23:20   

Ja tez chciałem sie przyłączyć i coś napisać.
Impreza bardzo fajnie zorganizowana na początku podziękowania dla Sponsorów, chłopaków z AMS Grzebieluch za przygotowanie prób sprawnościowych :564: oraz dla chłopaków z Bariery Dźwięku za demonstracje sprzętu :564: .

Było to moje pierwszy zlot CC i już teraz bede na każdym następnym Klubowicze dawali z siebie wszystko :driver: zarówno w próbach sprawnościowych jak i na 1/4 mili.

Sympatycy tez pokazali co potrafia.
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na zlocie.

No i oczywiście dla wszystkich Warszawiaków z którymi jechalismy w zwartej grupie do Ułęża. Gratulacje dla ApAcHoS za zdobycie pucharu na 1/4 mili w kategori 1,4 oraz dla wszystkich zwyięzców w swoich kategoriach i w próbach sprawnościowych.

Pozdrawiam i czekam na kolejny zlot.

amateus 
Forum Styler

Auto: SI GT 99'
Nr klubowy: 436
Piw: 12

1998 Toyota Corolla
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 00:24   

bede szczery... 5min temu dotarlem do domu..
generalnie jak zwykle bylo super, wielkim zaskoczeniem bylo dla mnie zwycięstwo na 1/4 w przeciwieństwie do pechowca zlotu.. :lol: (caly czas zastanawiam sie dlaczego wzmacniany przewód hamulcowy w stalowym oplocie pękł..)
szkoda ze ta awaria uniemozliwila mi dalsze uczestnictwo w probach przez co czuje pewein niedosyt. Dobrze ze pekl na torze a nie na obwodnicy garwolina prz 1xx km/h.

chylę czoła organizatorom, sponsorom, ekipie ams oraz niezastąpionym mistrzom kuchni :)
:564:

KriSS 
Swojak

Auto: E-leven G6R
Piw: 4

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 00:41   

Witam,

Chciałbym również dodać coś od siebie. Zlocik pierwsza klasa. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Jest to już mój drugi zlot po Modlinie 07 i tak jak tam było świetnie tak i w Ulężu również. Klimat ekstra, ludzie super, rolki bajka - wszystko to sprawia, że pojawia się ogromny smile :D . Mimo problemów z jakimi spotkał się Kamil87(dzwon rolki), udało mi się dotrzeć, za co jemu barrrdzo dziękuję -zdrówko :546: .

Pozdro for all i dzięki za super zabawę.

:D :D :D

mariusz76a 
Racer

Auto: Corolla AE110
Nr klubowy: 1045
Piw: 6

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 09:00   

Było całkiem miło ale zamiast 1/4 mili wolałbym jakąś jedną dłuższą próbę, było by dużo więcej frajdy. Może uda się następnym razem.

Bob Buttafruco 
Rider

Auto: E9 GTi , E11 G6
Nr klubowy: 1191
Piw: 103

2000 Toyota Corolla E11 FL
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 09:51   

Oryginalny nie będę. Zacna impreza. Gratki i podziękowania dla organizatorów. Oby więcej takich. Jak zawsze świetne towarzystwo, ale do tego można już się przyzwyczaić. Wielkie Joł dla mojego macierzystego E11 Team'u(Dodo, Apachos, Yogi 666 :546: , i pozostali uczestnicy z którymi niestety nie miałem okazji się poznać/porozmawiać)
Świetnie zrobione próby.Było szybko, mokro, ślisko, szczególnie ostatnia najdłuższa próba bardzo mi sie podobała więc podziękowania dla panów z AMS Grzebieluch.
Apachos napisał/a:
Goście z E11 fl 1,6 granatowej ...kurdee jak ksywy??
Chyba Bob ...no ten od którego były koszulki o 3 numery za duże w swojej E12

Goście z granatowej E11 FL to byliśmy my, srebrna E12 3d to Bułkowski :)
specjalne podziękowania dla Gości w kurtkach Hondy i Citroena :one: ;)
i dla całej warszawskiej ekipy, oraz dla ekipy pięknego czerwonego kombi(Tragbier i czerwonych E10(3ak, Dolar, Vic)
Jako że pojechałem z kumplem w dość eksperymentalnym składzie, mój "pilot" dawał radę szczególnie jeżeli chodzi o motywację kierownika :hahaha:
słynny multimedialny zagłówek też dał radę.
No i wreszcie podziękowania dla naszej krakowskiej ekipy(Jeere, Oskar, Buła) za zaje****y klimat, wspólną podróż, i zabawe, myślę że godnie reprezentowaliśmy Kraków
no i :546: dla Bułkowskiego za rywalizację, zawsze twój czas motywował mnie do dalszej walki, raz się udawało raz nie.Jak naprawię dwójkę to ćwiara już nie pójdzie Ci tak łatwo :028:

ApAcHoS 
SPAM Master

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 10:07   

Bob Buttafruco napisał/a:
Goście z granatowej E11 FL to byliśmy my, srebrna E12 3d to Bułkowski :)
specjalne podziękowania dla Gości w kurtkach Hondy i Citroena :one: ;)

No tak myślałem że Ty to Bob, wiesz-jesteście z Krakowa i dopiero 2-raz się widzimy i dlatego może mieszają mnie się ksywy-ale ekipa z Was zacna :546: :D
Kurtkę Hondy i Citroena miałem....ja :] :546: pozdrówki

Bułkowski 
Wymiatacz

Auto: E9 GTi & TS
Nr klubowy: 1109
Piw: 65

2005 Toyota Corolla E12 FL TS
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 12:33   

ApAcHoS, numer z kurtkami byl przedni. A ta citroenowska mnie rozwalila. :grin:
Chcesz zlozyc reklamacje zwiazana z koszulkami? :027:

Dzieki wszystkim za stworzenie tak dobrej imprezy, zarowno pod wzgledem organizacyjnym jak i integracyjnym.

Wielkie wyrazy uznania dla dodo za poswiecenie duzej ilosci czasu by swoja Corollke przygotowac jak najlepiej. Bylem pod wrazeniem. :clap:

Wielkie dzieki dla adamuswarszawia za piwo w realu w podziece za koszulki, maly gest a daje wiele radosci. :)

Podziekowania dla chlopakow z naszej krakowskiej ekipy, wreszcie sie cos zaczyna u nas dziac na powaznie. Bob, nastepnym razem lepiej zagotuj olej w skrzyni ;) , wtedy bedziemy wiedziec co jest szybsze. jeere jestes przech** szatan w pozytywnym tego slowa znaczeniu, tak trzymaj. :D

(3)

Tragbier 

Auto: CE100 XL
Nr klubowy: 1110
Piw: 98

1994 Toyota Corolla E10
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:23   

Wielkie dzięki Wszystkim!!! impreza jak zwykle mistrzostwo świata ,pozdrawiam wszystkich i do następnego spotkania :angel: :546: :546: :546:

(4)

dolar666 

Auto: e10/e11
Nr klubowy: 1206
Piw: 146

1995 Toyota Corolla E10
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:24   

Bułkowski, nic się nie bój za koszulkę u mnie tez masz browara, ale z uwagi na to że nie byłem swoim to nawet za bardzo nie patrzyłem kto będzie, na nastepnym zlocie nie zapomnę ;)

PRAWIE CAŁA COROLLA E10 4E-FE na części

(3)

3ak 

Auto: RED e10 Si
Nr klubowy: 471
Piw: 78

1993 Toyota Corolla E10
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:25   

tez nie bede oryginalny...zreszta chyba jak zawsze :)))

Impreza zorganizowana jak zwykle... :clap: :clap: :clap: :clap: i jak zwykle mi sie MEGA podobalo..

DZIEKI WIELKIE Sponsorom no i organizatorom za poswiecenie czasu na zorganizowanie swietnej imprezy gdzie mozna poszalec...

No i ludzie tez dopisali i atmosfera jak zwykle swietna...

kordos555 
Świeżynek

Auto: Celica VI
Nr klubowy: 1189
Piw: 8

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 14:28   

Ja oryginalny nie bede i napisze tylko ze bardzo mi sie podobalo, a na dodatek bardzo mile zaskoczenie na koniec w postaci pucharu i nagrod. Dziekuje bardzo organizatorom, sponsorom i wszystkim corollkowcom ktorzy przybyli, WIELKIE DZIEKI jeszcze raz.

ApAcHoS napisał/a:
Fajnie jeździł nowy gościu w E10 SI z hakiem i totalnymi slickami na tyle (AdamusWarszawa??) fajnie latał po mokrym bokami na ostatniej próbie................i zgarnął 2 pucharki co jak na 1 "występ" to naprawdę super- gratulacje :564:

Apachos zdaje sie ze o mnie Ci chodzilo, Dzieki wielkie i do nastepnego razu
  (2)

jeere 
Wyjadacz

Auto: E11 | E8 GT
Nr klubowy: 1246

1985 Toyota Corolla
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 14:59   

Aloha, ja będe oryginalny i powim, że było c**j%owo. Żart. Pierwszy mój zlot z klubowiczami CC i powiem szczerze, że miło jestem zaskoczony, jak już koledzy wspomnieli organizacja full profi, tor wypas (myślałem że opony więcej zaoram).
Pogoda w sumie dobrze, że była zmienna i było ślisko bo na pewno więcej się człek nauczył jak to jego auto lata na mokrym i jak to opanować. Trochę się poszalało i chyba było bardziej efektownie niż efektywnie :) Przepraszam trawe i słupki.

Pierwsze doświadczenia z ćwiarą, mogłem wreszcie sprawdzić ile ta stara E11 straciła w stosunku do swoich rówieśniczek na 1/4 mili i tu wielkie gratki dla Apachosa, za wygraną w grupie i za kupe zdrowej rywalizacji.

Wielkie Dzienx dla sponsorów i organizatorów.

Wielkie Dziex dla MARO77 za możliwość przewiezienia E11 turbo (szkoda, że sprzęgło nie było ok i nie mógłeś pokazać na 100% co drzemie w tym projekcie).

Na końcu podziękowania sponsorowane :) dla krakowskiej ekipy za super klimat, w miarę bezpieczną podróż (uff ten pies który wyszedł na droge przy 140/h... skubany był na pasach ;) ). Bob Buttafruco (dzienx za zagłowek multimedialny), Bułkowski (dzienx za pocieszenie i dobre tempo na trasie, Oskar (dzienx za foty, wsparcie duchowe i hotdogi).

Co tu więcej dodać...
Czekam na kontynuacje i obiecuje, że potrenuje i zrobię coś z zawiasem bo na zdjęciach widać jak mocno nurkuje i jade na 3 kołach.
  (2)

artko 
Luzak

Auto: Corolla E12
Piw: 2

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 15:29   

Podziękowania za wyśmienitą zabawę należą się wszystkim a szczególnie chłopakom z AMS Grzebieluch za pomysły na trasy, za 1 próbę testową a potem dopiero na czas i na deser za dłuższy, ciekawszy przejazd z dodatkową nagrodą (radyjko Alpine):)

Jak zwykle emocji nie zabrakło a pod koniec zaciętość niektórych rajdowców była tak ogromna że coraz bardziej przesuwano granicę bezpiecznego stania:))

Dla mnie była to najlepsza impreza bo w końcu zdobyłem upragniony puchar:))) o cennej nagrodzie już nie wspomnę:)
Do zobaczenia co roku:) :driver:

(2)

Lucas 
GT Racer

Nr klubowy: 997
Piw: 21

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 16:11   

Ja też chciałbym wszystkim podziękować za wspaniałą zabawe oraz super organizacje :clap:
  (2)

ApAcHoS 
SPAM Master

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 19:08   

Bułkowski napisał/a:
ApAcHoS, numer z kurtkami byl przedni. A ta citroenowska mnie rozwalila. :grin:
Chcesz zlozyc reklamacje zwiazana z koszulkami? :027:

Bułkowski następnym razem coś innego może wymyślę i mam nadzieję że spotkamy się w połowie października bo już Styku coś szykuje na "upalanie".
Jeree mam nadzieję że też będziesz...a mam nadzieję że Kordos555 że też będziesz wpadał bo jak już napisałem fajnie jeździsz :D Lucas szkoda że My się nie sprawdziliśmy na kresce we dwóch ale byliśmy w innych grupach i jakoś Nas ominęło.... ;)

ZAJAX 
Wyjadacz

Auto: T22 1ZZ-FE
Nr klubowy: 34
Piw: 9

2002 Toyota Avensis
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 19:17   

Impreza była mimo pogody naprawdę świetna.
Dziękuję Wszystkim za rewelacyjną zabawę.

Szczególne podziękowania dla:
1. Organizatorów: Spisaliście się chłopaki na medal, wszystko było dopięte, próby sprawnościowe (mimo, że nie lubię słupkologii na płycie) Grzebieluchy przygotowali naprawdę fajne i można się było pobawić. Jedzonko jak zwykle na imprezach z cyklu 2xChodzeń na miejscu i dobre :) Woytek, Szad z niecierpliwością czekam na następną imprezę.

2. Mechu, wielkie dzięki za przejazd starletką, dałeś mi teraz chłopaku do myślenia i gdzieś mi się tam obija po głowie zaszczepiony pomysł.

3. Tragbier, dzięki za pokazanie mi trasy z fotela pilota Twojej E10. Na następnym zlocie osobiście sprawdzę co masz w bagażniku i przypilnuję Cię przed startem żebyś się dobrze ustawił, a czas będziesz miał kilka oczek lepszy :driver:

4. Wielkie dzięki dla wszytskich klubowiczów, którzy nie przyjechali bo dzięki temu mogliśmy więcej jeździć (więcej prób, więcej przejazdów), kto nie przyjechał ma czego żałować.

Bralson 
Świeżynek

Auto: Corolla AE92
Nr klubowy: 254
Piw: 8

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 19:22   

Ze wszystkimi opiniami się zgadzam, ale Woytek w roli prowadzacego....
To jakieś nieporozumienie!

Żartowałem, spokojnie może zastąpić Ibisza, Dowbora i takich tam jeszcze :)

(1)

jaworjawor 
GT Racer

Auto: CTS
Nr klubowy: 1117
Piw: 18

2002 Toyota Corolla E12 TS
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 20:12   

No to parę słów ode mnie. Był to mój pierwszy zlot a zarazem pierwsza okazja posmigania na zamkniętym torze i na cwierc mili. Zabawa była przednia, klimat, ludzie, organizacja, nagrody, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Chłopaki w czarnej e10 i zielonej e12 nauczyli mnie, że w niektórych próbach moc ma drugorzędne znaczenie, a bardziej liczą się umiejętności, dlatego do następnego zlotu troche potrenuje z pachołkami ;D. W sumie dobrze ze padalo, bo nie wiem co by zostalo z moich (juz nie) nowych falkenów ;/ musialem dzisiaj przelozyc tylne kola na przod, bo znosilo troche w prawo (nierownomierne zuzycie). Ogólnie to w jeden dzień zjechalem do połowy przednie opony i przepaliłem dwa baki paliwka, ale warto było ;] Żarełko bardzo dobre, obsługa jeszcze lepsza, pomiary czasów - pełen profesjonalizm. Na minus niestety zaliczę troszke niejasne zasady prób czasowych, raz mówiono o łączonym czasie, potem o sumowaniu, ostatnia próba - myslalem ze pierwszy przejazd byl treningowy, a jednak - treningowy to byl ten za lexusem. Szkoda, bo w drugim przejezdzie (jak się okazało trzecim) wykręciłem 44.58 ;/ co nie zmienia faktu, że bawiłem się świetnie, troche sie podszkolilem i lepiej poznałem auto. Postaram się wieczorem wrzucić troche zdjęć i całą mase filmów na youtube. Wielkie pozdro dla organizatorów, chłopaków z białej e11, zielonej e12, czarnej e10 (naprawdę nieźle śmigasz ;) , pani od kiełbasek, panów od pomiarów 1/4 za naładowanie komórki ;] i wszystkich uczestników, do zobaczenia następnym razem.

(2)

szad 
The Lord of Post-Fuckers

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 21:01   

artko napisał/a:
dłuższy, ciekawszy przejazd z dodatkową nagrodą (radyjko Alpine):)

byly jakies dodatkowe nagrody?

Zachu 
Forum Styler

Auto: E12 Wagon
Nr klubowy: 303
Piw: 121

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 21:11   

No i teraz wiadomo jak zginęło radio :D

Wielkie dzięki dla organizatorów że się chciało.

(3)

mechu 
Corolla Master

Auto: TS X 2
Nr klubowy: 206
Piw: 90

1996 Toyota starlet
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 22:29   

Dzieki wszystkim. To chyba bylo najlepsze wrzesniowe sciganko (malo ludzi - duzo jezdzenia) - ja jestem super zadowolony - moje opony juz nie tak bardzo ;) .
Tak sie jakos na lotnisku wjezdzilem ze wracalem 4h (o 2h szybciej) ze nie wspomne o wyprzedzaniu rav4 przy zamknietejh szafie.

ZAJAX, kupuj i do mojego klubu

!! CB Radio Katowice - Tym sie zajmuje !!
  (2)

xero 
Forum Styler

Auto: Corolla E11
Nr klubowy: 977
Piw: 101

1998 Toyota Corolla E11
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 22:38   

mechu, i jak efe kontra age?

Lucas 
GT Racer

Nr klubowy: 997
Piw: 21

Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 23:01   

ApAcHoS napisał/a:
Lucas szkoda że My się nie sprawdziliśmy na kresce we dwóch ale byliśmy w innych grupach i jakoś Nas ominęło....

No niestety musiałem was wcześniej opuścić ale napewno jeszcze nie raz się spotkamy :]

jaworjawor, dźwięk twojego TS na próbach napajał moje uszy :546: for you :grin:

vic 
Sekcja Czerwona

Auto: 95 E10 HB 1.4
Nr klubowy: 16
Piw: 150

1995 Toyota Corolla E10
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 23:20   

Dla mnie najlepszy był mój przejazd z JJaśkiem. JJasiek kończył zawracać gdy jak przejeżdzałem mete moją (najsłabszą na zlocie) 75-konną E10.

kamjoz 
Nowy

Auto: Corolla E10
Nr klubowy: 1118
Piw: 3

1993 Toyota Corolla E10
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 02:00   

Zdecydowanie kolejny udany zlot, jak zwykle świetna organizacja i atmosfera.
Jak dla mnie największa frajda to oczywiście sprawnościówki, dobrze jest sobie pojeździć mając tylko dla siebie kawałek toru, oprócz zabawy to na pewno okazja na podszkolenie swoich umiejętności :driver: co do przyszłości to próby mogłyby być jedynie trochę dłuższe :)
Pozdrowienia dla wszystkich :564:

(2)

ZAJAX 
Wyjadacz

Auto: T22 1ZZ-FE
Nr klubowy: 34
Piw: 9

2002 Toyota Avensis
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 08:13   

Woytek, a gdzie wyniki ??

szad 
The Lord of Post-Fuckers

Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 08:22   

po co te nerwy z samego rana ;)

"skan" pierwszych 2 prób (wyniki tez na stronie glownej):

Ostatnio zmieniony przez szad Pon 07 Wrz, 2009 09:59, w całości zmieniany 1 raz  
  (2)

Odpowiedz do tematu