|
Opinie i komentarze: zlot w Ułężu |
| Autor |
Wiadomość |
Woytek

Auto: Civic Aerodeck
Nr klubowy: 114
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Lut 2004 Skąd: Warszawa Piw: 10
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 20:31 Opinie i komentarze: zlot w Ułężu
|
|
|
| Tutaj proszę wszelkie opinie i komentarze. |
_________________ Corolla Drink Team Member |
|
(5)
|
|
 |
medyk
Racer

Auto: E10 Si
Nr klubowy: 1342
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 20:53
|
|
|
jak nic na następną podobną imprezę muszę podjechać swoją rolka... mimo iż została w warszawie było świetnie w moim odczuciu ^^ |
|
|
 |
vic
Sekcja Czerwona

Auto: 95 E10 HB 1.4
Nr klubowy: 16
Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Sty 2004 Skąd: Sydney Piw: 150
1995 Toyota Corolla E10
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:22
|
|
|
Świetny zlot. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Próby ok prócz drugiej, która coś mi nie podeszła, trzy razy pomylilem trasę, więc winę zwalam na panów od pachołków/słupków - ale frajda była duża.
Po godzinie zaczelo lekko padać - nikt chyba nie używał parasolki - lekko kropiło, co dodało pewnego uślizgu na asfalcie. Potem słoneczko wyszło i mieliśmy piękne zakończenie imprezy.
Pierwszy raz sprawdzałem auto na 1/4 mili. O ile pamiętam - miałem trzykrotnie ten sam czas przejazdu.
Moja ocena ogólna 8.5 / 10
-1 za nieczytelną (dla mnie, hehe) trasę jednej z prób oraz -0.5 za to, że impreza trwała jedynie......... 6 godzin
Pozdrawiam
vicek |
_________________ Be good.
 |
| Ostatnio zmieniony przez vic Nie 06 Wrz, 2009 23:23, w całości zmieniany 3 razy |
|
(4)
|
|
 |
Kamil87
Wymiatacz
Auto: GSR 600
Nr klubowy: 781
2002 Toyota Corolla E12 TS
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:33
|
|
|
Chociaż jak część z was wie nie dałem rady dojechać swoją rolką z powodu wypadku to załatwiłem zastępczaka Nie odpuściłem sobie imprezy z czego jestem bardzo zadowolony, chociaż nie popisałem się i nie pokazałem co Subaru potrafi Niestety kiepski ze mnie kierowca
Chciał bym podziękować wszystkim klubowiczom (nie będę wymieniał z nicków bo długo by było ) za wsparcie, pomoc, chęć transportu na dzisiejszą imprezę, rady i fakt, że życzą mi żeby rolka wróciła do mnie w jak najlepszym stanie. Dodaliście mi siły do dalszej walki z ubezpieczeniem, za co jestem wam bardzo wdzięczny
Podziękowania dla organizatorów za super zabawę i za przekwalifikowanie mnie w ostatniej chwili do sympatyków, dzięki czemu mogłem brać udział w dzisiejszej imprezie.
Do zobaczenia na następnej imprezie i mam ogromną nadzieję, że dojadę już swoim samochodem |
_________________ Była E11 >> E12 >> T-Sport >> Jest GSR600
 |
| Ostatnio zmieniony przez Kamil87 Sob 05 Wrz, 2009 23:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
(6)
|
|
 |
_LuX_
Luzak

Auto: Celica ST-i
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:44
|
|
|
Genialna impreza. Pomimo tego, że pogoda próbowała popsuć zabawę było rewelacyjnie. Czekam na więcej i liczę na to, iż uzbieram do skarbonki wystarczającą kwotę, by pojawić się na zlocie własną rolką.
Dzięki za wspaniałą atmosferę i oczywiście wielkie dzięki dla Kamila za transport.
Pzdr. |
|
(2)
|
|
 |
ApAcHoS
SPAM Master

Auto: Ibiza TDI ASZ
Nr klubowy: 985
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 21:59
|
|
|
Siema, to i ja napisze 3 grosze
Impreza jak i ludzie jak zwykle na dużym poziomie zarówno jeśli chodzi o jazdę jak i ogólnie fun...
1 próba to akurat u mnie na 1/4 mili, większość prób robiłem z Jaree i te sprawiały mi największy fun zabawa była naprawdę przednia choć potem zaczęło powoli kropić ale to w niczym nie przeszkadzało....Na tej próbie można było wyszaleć się do woli i pośmigałem sobie chyba kilkanaście razy, no niestety mało dziury w podłodze nie zrobiłem od tego deptania bo niestety to tylko 4EFE...
Dlatego byłem zdziwiony że to ja w klasie 1,4 miałem najlepsze ET i wróciłem z pucharkiem z czego niezmiernie się cieszę i jest fajna pamiątka na półce.
2 próba u Nas to 1 oes taki krótki, wtedy u Nas trochę padało ale dodało to zabawy i ta próba z kilkoma "ominięciami" pachołków i nawrotem na końcu na rękawie bardzo mi odpowiadała....i nie myliłem się..........tak jak na ostatnim oesie.....
Który to był z wieloma "slajdami" pomiędzy pachołkami co w faktach wyglądało u mnie.........chyba z 7 przejazdów na które 3 były tylko dobrze
Ostatni który Wszyscy jechali kolejno był chyba najfajniejszym ze Wszystkich bo można było już konkretnie polatać i się rozpędzić na torze...no i nie był tak skomplikowany by pomylić drogi
Kiełbasa może być i 1 wystarczyła....toie toie były choć ja tam wolę tamte lasy
A wracając poważnie to co mi się ogólnie jeszcze podobało...?
- jazda w kolumnie z zakrętu do Ułęży
- caaała organizacja i profesjonalni i bardzo sympatyczni instruktorzy
- cała ekipa CC która pokazuje że na takich spotach z próbami sprawnościowymi świetnie się bawi
- tor w Ułęży gdzie chciałbym częściej bywać..
- nie podobało mi się......................tylko moje "gibające" się na boki zawieszenie i ten emerycki silnik
Fajnie jeździł nowy gościu w E10 SI z hakiem i totalnymi slickami na tyle (AdamusWarszawa??) fajnie latał po mokrym bokami na ostatniej próbie................i zgarnął 2 pucharki co jak na 1 "występ" to naprawdę super- gratulacje
Podobało mi się jak Szad strzelał na odcięciu z wydechu i jak mu ta rura latała góra dół jak ruszał na 1/4 mili...........
Gościu chyba z Łodzi w E11 1,4 vvti białej liftback jak zwykle nie szanował swoich opon i wyciskał siódme poty z rodzinnego auta
Co do samochodów to coraz bardziej podoba mi się E9 GTI zarówno ta biała jak i czarna "Machała" który jak wracaliśmy razem na obwodnicy Garwolina kiedy ja miałem zaledwie 150 to on z miejsca depnął i miał...200 Fajnie Ci to jeździ, można się zdziwić oj można....
Bardzo lubię jeździć na te imprezy...bo można spotkać naprawdę równych ludzi
Specjalne podziękowania dla Jaree z którym dużo razem pośmigaliśmy i trochę udało się pogadać-śliczne masz auto-obniż i będzie super, cała ekipa z Subaru Legacy w którym jechaliśmy w 6 czy 7 osób na 1/4 mili, Machał z którym wracałem do samego Wołomina bo się okazało że ma babcię w Wołominie na przeciwko bloku mojej nazeconej
Nie ciśnij juz tak jak jechaliśmy z Ułęża bo ten 1 punkcik do 25 to moment
Goście z E11 fl 1,6 granatowej ...kurdee jak ksywy??
Chyba Bob ...no ten od którego były koszulki o 3 numery za duże w swojej E12
Ekipa "Dosperados" w E12 D4D I Wszystkich Innych którzy byli a ich nie wymieniłem dzięki jeszcze raz i do zobaczenia następnym razem.
Jedno wiem że w przyszłym roku to chcę być albo innym autem albo to będzie zaopatrzone w nowy zawias i "normalny" dla chłopa silnik. |
_________________ SEAT IBIZA 1,9 TDI SPORT ASZ 6 BIEGOWA |
|
(2)
|
|
 |
szad
The Lord of Post-Fuckers

Auto: Ikarus 260.04
Nr klubowy: 70
Pomógł: 56 razy Dołączył: 29 Sty 2004 Skąd: WA cluster Piw: 120
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 23:09
|
|
|
coz.. ja do tej chwili nie moge uwierzyc w moje miejsce w "zakretach".. pierwszy raz mi (krolowi prostej) sie to zdarzylo
wielkie dzieki wszystkim za przybycie, bylo naprawde bardzo fajnie. relaxacyjny klimat, duzo jezdzenia, zmienne warunki i lotnisko z fajna nawierzchnia!
po raz kolejny pokazalismy ze mozemy zrobic fajna i bezpieczna impreze na ktorej kazdy znajdzie cos dla siebie!
Woytek,
zrob wielkie DZIE-KU-JE-MY Panu Piotrowi jak tylko go spotkasz
ide podziwiac puchar wyniki z 400m tutaj: http://www.corollaclub.or...hp?s=newsy&sid=
z prob podesle jak tylko je dostane w wersji elektronicznej. |
_________________ 513KM i 731Nm |
|
(3)
|
|
 |
JJasiek
Swap Master

Auto: e10gze/ae86/FZ1
Nr klubowy: 11
1996 Toyota Corolla
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 23:14
|
|
|
Mimo iż pogoda średnio spasowała impreza moim zdaniem udała się wyśmienicie.
Jak zwykle organizacja na najwyższym poziomie. Ale do tego zdążyli już nas przyzwyczaić organizatorzy Mimo iż na lotnisku miałem do dyspozycji tylko 3 godzinki (impreza rodzinna na to wpłynęła) bawiłem się przednio. Trasa sprawnościówek ustawiona w zasadzie dla wszystkich i pomiar czasu na 1/4 oczywiście w pełni profesjonalny.
Jeszcze raz brawa dla organizatorów.
Pozdrowienia dla ekipy z Płocka, SC i wszystkich uczestników ścigania. |
_________________ Świszcząca paskuda - ciemna strona mocy
SEKCJA CZERWONA WSTĄP DO NAS BO INACZEJ MY WSTĄPIMY DO CIEBIE
WHITE PEARL in progress
 |
|
(2)
|
|
 |
adamuswarszawia
GT Racer

Auto: Corolla E12 D4D
Nr klubowy: 1303
2006 Toyota Corolla E12 FL
|
Wysłany: Sob 05 Wrz, 2009 23:20
|
|
|
Ja tez chciałem sie przyłączyć i coś napisać.
Impreza bardzo fajnie zorganizowana na początku podziękowania dla Sponsorów, chłopaków z AMS Grzebieluch za przygotowanie prób sprawnościowych oraz dla chłopaków z Bariery Dźwięku za demonstracje sprzętu .
Było to moje pierwszy zlot CC i już teraz bede na każdym następnym Klubowicze dawali z siebie wszystko zarówno w próbach sprawnościowych jak i na 1/4 mili.
Sympatycy tez pokazali co potrafia.
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na zlocie.
No i oczywiście dla wszystkich Warszawiaków z którymi jechalismy w zwartej grupie do Ułęża. Gratulacje dla ApAcHoS za zdobycie pucharu na 1/4 mili w kategori 1,4 oraz dla wszystkich zwyięzców w swoich kategoriach i w próbach sprawnościowych.
Pozdrawiam i czekam na kolejny zlot. |
_________________ Adamuswarszawiak
 |
|
(4)
|
|
 |
amateus
Forum Styler

Auto: SI GT 99'
Nr klubowy: 436
Pomógł: 13 razy Dołączył: 25 Paź 2005 Skąd: Warszawa Piw: 12
1998 Toyota Corolla
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 00:24
|
|
|
bede szczery... 5min temu dotarlem do domu..
generalnie jak zwykle bylo super, wielkim zaskoczeniem bylo dla mnie zwycięstwo na 1/4 w przeciwieństwie do pechowca zlotu.. (caly czas zastanawiam sie dlaczego wzmacniany przewód hamulcowy w stalowym oplocie pękł..)
szkoda ze ta awaria uniemozliwila mi dalsze uczestnictwo w probach przez co czuje pewein niedosyt. Dobrze ze pekl na torze a nie na obwodnicy garwolina prz 1xx km/h.
chylę czoła organizatorom, sponsorom, ekipie ams oraz niezastąpionym mistrzom kuchni
|
_________________ Bylo piękne e11, a teraz jest śliczne kombi
 |
|
(2)
|
|
 |
KriSS
Swojak

Auto: E-leven G6R
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 00:41
|
|
|
Witam,
Chciałbym również dodać coś od siebie. Zlocik pierwsza klasa. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Jest to już mój drugi zlot po Modlinie 07 i tak jak tam było świetnie tak i w Ulężu również. Klimat ekstra, ludzie super, rolki bajka - wszystko to sprawia, że pojawia się ogromny smile . Mimo problemów z jakimi spotkał się Kamil87(dzwon rolki), udało mi się dotrzeć, za co jemu barrrdzo dziękuję -zdrówko .
Pozdro for all i dzięki za super zabawę.
|
_________________ KriSS
-0-0- |
|
(2)
|
|
 |
mariusz76a
Racer

Auto: Corolla AE110
Nr klubowy: 1045
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 09:00
|
|
|
| Było całkiem miło ale zamiast 1/4 mili wolałbym jakąś jedną dłuższą próbę, było by dużo więcej frajdy. Może uda się następnym razem. |
_________________ Nie umiem jeździć ale lubię. |
|
(3)
|
|
 |
Bob Buttafruco
Rider

Auto: E9 GTi , E11 G6
Nr klubowy: 1191
2000 Toyota Corolla E11 FL
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 09:51
|
|
|
Oryginalny nie będę. Zacna impreza. Gratki i podziękowania dla organizatorów. Oby więcej takich. Jak zawsze świetne towarzystwo, ale do tego można już się przyzwyczaić. Wielkie Joł dla mojego macierzystego E11 Team'u(Dodo, Apachos, Yogi 666 , i pozostali uczestnicy z którymi niestety nie miałem okazji się poznać/porozmawiać)
Świetnie zrobione próby.Było szybko, mokro, ślisko, szczególnie ostatnia najdłuższa próba bardzo mi sie podobała więc podziękowania dla panów z AMS Grzebieluch.
| Apachos napisał/a: | Goście z E11 fl 1,6 granatowej ...kurdee jak ksywy??
Chyba Bob ...no ten od którego były koszulki o 3 numery za duże w swojej E12 |
Goście z granatowej E11 FL to byliśmy my, srebrna E12 3d to Bułkowski
specjalne podziękowania dla Gości w kurtkach Hondy i Citroena
i dla całej warszawskiej ekipy, oraz dla ekipy pięknego czerwonego kombi(Tragbier i czerwonych E10(3ak, Dolar, Vic)
Jako że pojechałem z kumplem w dość eksperymentalnym składzie, mój "pilot" dawał radę szczególnie jeżeli chodzi o motywację kierownika
słynny multimedialny zagłówek też dał radę.
No i wreszcie podziękowania dla naszej krakowskiej ekipy(Jeere, Oskar, Buła) za zaje****y klimat, wspólną podróż, i zabawe, myślę że godnie reprezentowaliśmy Kraków
no i dla Bułkowskiego za rywalizację, zawsze twój czas motywował mnie do dalszej walki, raz się udawało raz nie.Jak naprawię dwójkę to ćwiara już nie pójdzie Ci tak łatwo |
_________________ 進行中の黒いバンディット
 |
|
(4)
|
|
 |
ApAcHoS
SPAM Master

|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 10:07
|
|
|
| Bob Buttafruco napisał/a: | Goście z granatowej E11 FL to byliśmy my, srebrna E12 3d to Bułkowski
specjalne podziękowania dla Gości w kurtkach Hondy i Citroena
|
No tak myślałem że Ty to Bob, wiesz-jesteście z Krakowa i dopiero 2-raz się widzimy i dlatego może mieszają mnie się ksywy-ale ekipa z Was zacna
Kurtkę Hondy i Citroena miałem....ja pozdrówki |
|
(1)
|
|
 |
Bułkowski
Wymiatacz

Auto: E9 GTi & TS
Nr klubowy: 1109
2005 Toyota Corolla E12 FL TS
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 12:33
|
|
|
ApAcHoS, numer z kurtkami byl przedni. A ta citroenowska mnie rozwalila.
Chcesz zlozyc reklamacje zwiazana z koszulkami?
Dzieki wszystkim za stworzenie tak dobrej imprezy, zarowno pod wzgledem organizacyjnym jak i integracyjnym.
Wielkie wyrazy uznania dla dodo za poswiecenie duzej ilosci czasu by swoja Corollke przygotowac jak najlepiej. Bylem pod wrazeniem.
Wielkie dzieki dla adamuswarszawia za piwo w realu w podziece za koszulki, maly gest a daje wiele radosci.
Podziekowania dla chlopakow z naszej krakowskiej ekipy, wreszcie sie cos zaczyna u nas dziac na powaznie. Bob, nastepnym razem lepiej zagotuj olej w skrzyni , wtedy bedziemy wiedziec co jest szybsze. jeere jestes przech** szatan w pozytywnym tego slowa znaczeniu, tak trzymaj. |
|
|
 |
Tragbier

Auto: CE100 XL
Nr klubowy: 1110
1994 Toyota Corolla E10
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:23
|
|
|
Wielkie dzięki Wszystkim!!! impreza jak zwykle mistrzostwo świata ,pozdrawiam wszystkich i do następnego spotkania |
|
|
 |
dolar666

Auto: e10/e11
Nr klubowy: 1206
Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Lut 2009 Skąd: Sandomierz Piw: 146
1995 Toyota Corolla E10
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:24
|
|
|
Bułkowski, nic się nie bój za koszulkę u mnie tez masz browara, ale z uwagi na to że nie byłem swoim to nawet za bardzo nie patrzyłem kto będzie, na nastepnym zlocie nie zapomnę |
_________________ "Wciąż rosną koszty utrzymania nerwów na wodzy."
PRAWIE CAŁA COROLLA E10 4E-FE na części
 |
|
(3)
|
|
 |
3ak

Auto: RED e10 Si
Nr klubowy: 471
1993 Toyota Corolla E10
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 13:25
|
|
|
tez nie bede oryginalny...zreszta chyba jak zawsze
Impreza zorganizowana jak zwykle... i jak zwykle mi sie MEGA podobalo..
DZIEKI WIELKIE Sponsorom no i organizatorom za poswiecenie czasu na zorganizowanie swietnej imprezy gdzie mozna poszalec...
No i ludzie tez dopisali i atmosfera jak zwykle swietna... |
_________________ SEKCJA CZERWONA Wstąp do nas bo inaczej my wstąpimy do Ciebie!!!
16" on da car kocham to
 |
|
(2)
|
|
 |
kordos555
Świeżynek

Auto: Celica VI
Nr klubowy: 1189
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 14:28
|
|
|
Ja oryginalny nie bede i napisze tylko ze bardzo mi sie podobalo, a na dodatek bardzo mile zaskoczenie na koniec w postaci pucharu i nagrod. Dziekuje bardzo organizatorom, sponsorom i wszystkim corollkowcom ktorzy przybyli, WIELKIE DZIEKI jeszcze raz.
| ApAcHoS napisał/a: | Fajnie jeździł nowy gościu w E10 SI z hakiem i totalnymi slickami na tyle (AdamusWarszawa??) fajnie latał po mokrym bokami na ostatniej próbie................i zgarnął 2 pucharki co jak na 1 "występ" to naprawdę super- gratulacje |
Apachos zdaje sie ze o mnie Ci chodzilo, Dzieki wielkie i do nastepnego razu |
|
(2)
|
|
 |
jeere
Wyjadacz

Auto: E11 | E8 GT
Nr klubowy: 1246
1985 Toyota Corolla
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 14:59
|
|
|
Aloha, ja będe oryginalny i powim, że było c**j%owo. Żart. Pierwszy mój zlot z klubowiczami CC i powiem szczerze, że miło jestem zaskoczony, jak już koledzy wspomnieli organizacja full profi, tor wypas (myślałem że opony więcej zaoram).
Pogoda w sumie dobrze, że była zmienna i było ślisko bo na pewno więcej się człek nauczył jak to jego auto lata na mokrym i jak to opanować. Trochę się poszalało i chyba było bardziej efektownie niż efektywnie Przepraszam trawe i słupki.
Pierwsze doświadczenia z ćwiarą, mogłem wreszcie sprawdzić ile ta stara E11 straciła w stosunku do swoich rówieśniczek na 1/4 mili i tu wielkie gratki dla Apachosa, za wygraną w grupie i za kupe zdrowej rywalizacji.
Wielkie Dzienx dla sponsorów i organizatorów.
Wielkie Dziex dla MARO77 za możliwość przewiezienia E11 turbo (szkoda, że sprzęgło nie było ok i nie mógłeś pokazać na 100% co drzemie w tym projekcie).
Na końcu podziękowania sponsorowane dla krakowskiej ekipy za super klimat, w miarę bezpieczną podróż (uff ten pies który wyszedł na droge przy 140/h... skubany był na pasach ). Bob Buttafruco (dzienx za zagłowek multimedialny), Bułkowski (dzienx za pocieszenie i dobre tempo na trasie, Oskar (dzienx za foty, wsparcie duchowe i hotdogi).
Co tu więcej dodać...
Czekam na kontynuacje i obiecuje, że potrenuje i zrobię coś z zawiasem bo na zdjęciach widać jak mocno nurkuje i jade na 3 kołach. |
|
(2)
|
|
 |
artko
Luzak

Auto: Corolla E12
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 15:29
|
|
|
Podziękowania za wyśmienitą zabawę należą się wszystkim a szczególnie chłopakom z AMS Grzebieluch za pomysły na trasy, za 1 próbę testową a potem dopiero na czas i na deser za dłuższy, ciekawszy przejazd z dodatkową nagrodą (radyjko Alpine):)
Jak zwykle emocji nie zabrakło a pod koniec zaciętość niektórych rajdowców była tak ogromna że coraz bardziej przesuwano granicę bezpiecznego stania:))
Dla mnie była to najlepsza impreza bo w końcu zdobyłem upragniony puchar:))) o cennej nagrodzie już nie wspomnę:)
Do zobaczenia co roku:) |
|
|
 |
Lucas
GT Racer

Nr klubowy: 997
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Mar 2008 Skąd: Sulejówek Piw: 21
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 16:11
|
|
|
Ja też chciałbym wszystkim podziękować za wspaniałą zabawe oraz super organizacje |
|
(2)
|
|
 |
ApAcHoS
SPAM Master

|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 19:08
|
|
|
| Bułkowski napisał/a: | ApAcHoS, numer z kurtkami byl przedni. A ta citroenowska mnie rozwalila.
Chcesz zlozyc reklamacje zwiazana z koszulkami? |
Bułkowski następnym razem coś innego może wymyślę i mam nadzieję że spotkamy się w połowie października bo już Styku coś szykuje na "upalanie".
Jeree mam nadzieję że też będziesz...a mam nadzieję że Kordos555 że też będziesz wpadał bo jak już napisałem fajnie jeździsz Lucas szkoda że My się nie sprawdziliśmy na kresce we dwóch ale byliśmy w innych grupach i jakoś Nas ominęło.... |
|
(1)
|
|
 |
ZAJAX
Wyjadacz

Auto: T22 1ZZ-FE
Nr klubowy: 34
2002 Toyota Avensis
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 19:17
|
|
|
Impreza była mimo pogody naprawdę świetna.
Dziękuję Wszystkim za rewelacyjną zabawę.
Szczególne podziękowania dla:
1. Organizatorów: Spisaliście się chłopaki na medal, wszystko było dopięte, próby sprawnościowe (mimo, że nie lubię słupkologii na płycie) Grzebieluchy przygotowali naprawdę fajne i można się było pobawić. Jedzonko jak zwykle na imprezach z cyklu 2xChodzeń na miejscu i dobre Woytek, Szad z niecierpliwością czekam na następną imprezę.
2. Mechu, wielkie dzięki za przejazd starletką, dałeś mi teraz chłopaku do myślenia i gdzieś mi się tam obija po głowie zaszczepiony pomysł.
3. Tragbier, dzięki za pokazanie mi trasy z fotela pilota Twojej E10. Na następnym zlocie osobiście sprawdzę co masz w bagażniku i przypilnuję Cię przed startem żebyś się dobrze ustawił, a czas będziesz miał kilka oczek lepszy
4. Wielkie dzięki dla wszytskich klubowiczów, którzy nie przyjechali bo dzięki temu mogliśmy więcej jeździć (więcej prób, więcej przejazdów), kto nie przyjechał ma czego żałować. |
_________________ My cars: 1981 KE70 Corolla Wagon 1992 E10 Corolla 5D HB 1998 E11 Corolla 3D HB 2002 T22 Avensis Wagon
 |
|
(1)
|
|
 |
Bralson
Świeżynek

Auto: Corolla AE92
Nr klubowy: 254
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 19:22
|
|
|
Ze wszystkimi opiniami się zgadzam, ale Woytek w roli prowadzacego....
To jakieś nieporozumienie!
Żartowałem, spokojnie może zastąpić Ibisza, Dowbora i takich tam jeszcze |
|
|
 |
jaworjawor
GT Racer

Auto: CTS
Nr klubowy: 1117
2002 Toyota Corolla E12 TS
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 20:12
|
|
|
No to parę słów ode mnie. Był to mój pierwszy zlot a zarazem pierwsza okazja posmigania na zamkniętym torze i na cwierc mili. Zabawa była przednia, klimat, ludzie, organizacja, nagrody, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Chłopaki w czarnej e10 i zielonej e12 nauczyli mnie, że w niektórych próbach moc ma drugorzędne znaczenie, a bardziej liczą się umiejętności, dlatego do następnego zlotu troche potrenuje z pachołkami ;D. W sumie dobrze ze padalo, bo nie wiem co by zostalo z moich (juz nie) nowych falkenów musialem dzisiaj przelozyc tylne kola na przod, bo znosilo troche w prawo (nierownomierne zuzycie). Ogólnie to w jeden dzień zjechalem do połowy przednie opony i przepaliłem dwa baki paliwka, ale warto było Żarełko bardzo dobre, obsługa jeszcze lepsza, pomiary czasów - pełen profesjonalizm. Na minus niestety zaliczę troszke niejasne zasady prób czasowych, raz mówiono o łączonym czasie, potem o sumowaniu, ostatnia próba - myslalem ze pierwszy przejazd byl treningowy, a jednak - treningowy to byl ten za lexusem. Szkoda, bo w drugim przejezdzie (jak się okazało trzecim) wykręciłem 44.58 co nie zmienia faktu, że bawiłem się świetnie, troche sie podszkolilem i lepiej poznałem auto. Postaram się wieczorem wrzucić troche zdjęć i całą mase filmów na youtube. Wielkie pozdro dla organizatorów, chłopaków z białej e11, zielonej e12, czarnej e10 (naprawdę nieźle śmigasz , pani od kiełbasek, panów od pomiarów 1/4 za naładowanie komórki i wszystkich uczestników, do zobaczenia następnym razem. |
|
|
 |
szad
The Lord of Post-Fuckers

|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 21:01
|
|
|
| artko napisał/a: | | dłuższy, ciekawszy przejazd z dodatkową nagrodą (radyjko Alpine):) |
byly jakies dodatkowe nagrody? |
|
|
|
 |
Zachu
Forum Styler
Auto: E12 Wagon
Nr klubowy: 303
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sty 2005 Skąd: Warszawa Piw: 121
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 21:11
|
|
|
No i teraz wiadomo jak zginęło radio
Wielkie dzięki dla organizatorów że się chciało. |
|
|
 |
mechu
Corolla Master

Auto: TS X 2
Nr klubowy: 206
Pomógł: 28 razy Dołączył: 26 Lip 2004 Skąd: SILESIA Piw: 90
1996 Toyota starlet
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 22:29
|
|
|
Dzieki wszystkim. To chyba bylo najlepsze wrzesniowe sciganko (malo ludzi - duzo jezdzenia) - ja jestem super zadowolony - moje opony juz nie tak bardzo .
Tak sie jakos na lotnisku wjezdzilem ze wracalem 4h (o 2h szybciej) ze nie wspomne o wyprzedzaniu rav4 przy zamknietejh szafie.
ZAJAX, kupuj i do mojego klubu |
_________________ !! Wyprzedaz Garazowa !!
CB Radio Katowice - Tym sie zajmuje |
|
(2)
|
|
 |
xero
Forum Styler

Auto: Corolla E11
Nr klubowy: 977
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Sie 2006 Skąd: Białystok Piw: 101
1998 Toyota Corolla E11
|
|
(1)
|
|
 |
Lucas
GT Racer

Nr klubowy: 997
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Mar 2008 Skąd: Sulejówek Piw: 21
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 23:01
|
|
|
| ApAcHoS napisał/a: | | Lucas szkoda że My się nie sprawdziliśmy na kresce we dwóch ale byliśmy w innych grupach i jakoś Nas ominęło.... |
No niestety musiałem was wcześniej opuścić ale napewno jeszcze nie raz się spotkamy
jaworjawor, dźwięk twojego TS na próbach napajał moje uszy for you |
|
|
|
 |
vic
Sekcja Czerwona

Auto: 95 E10 HB 1.4
Nr klubowy: 16
Pomógł: 14 razy Dołączył: 29 Sty 2004 Skąd: Sydney Piw: 150
1995 Toyota Corolla E10
|
Wysłany: Nie 06 Wrz, 2009 23:20
|
|
|
| Dla mnie najlepszy był mój przejazd z JJaśkiem. JJasiek kończył zawracać gdy jak przejeżdzałem mete moją (najsłabszą na zlocie) 75-konną E10. |
_________________ Be good.
 |
|
|
|
 |
kamjoz
Nowy

Auto: Corolla E10
Nr klubowy: 1118
1993 Toyota Corolla E10
|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 02:00
|
|
|
Zdecydowanie kolejny udany zlot, jak zwykle świetna organizacja i atmosfera.
Jak dla mnie największa frajda to oczywiście sprawnościówki, dobrze jest sobie pojeździć mając tylko dla siebie kawałek toru, oprócz zabawy to na pewno okazja na podszkolenie swoich umiejętności co do przyszłości to próby mogłyby być jedynie trochę dłuższe
Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
 |
ZAJAX
Wyjadacz

Auto: T22 1ZZ-FE
Nr klubowy: 34
2002 Toyota Avensis
|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 08:13
|
|
|
Woytek, a gdzie wyniki |
_________________ My cars: 1981 KE70 Corolla Wagon 1992 E10 Corolla 5D HB 1998 E11 Corolla 3D HB 2002 T22 Avensis Wagon
 |
|
|
|
 |
szad
The Lord of Post-Fuckers

|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 08:22
|
|
|
po co te nerwy z samego rana
"skan" pierwszych 2 prób (wyniki tez na stronie glownej):
 |
| Ostatnio zmieniony przez szad Pon 07 Wrz, 2009 09:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
(2)
|
|
 |
|
|